Chiptuning, autófólia, téli gumi, akkumulátor

Teherautó bérlés, kisteherautó bérlés

2020/10/22. - írta: Englishonlinemarketing

Teherautó bérlés menete, hogyan csináld?

A teherautó bérlés népszerű szolgáltatás. Sokféle cél, feladat ellátására szükség lehet rá. A hétköznapi költözködéstől kezdve, az áruszállításon át, a hűtőkocsi bérlés segítségével bonyolítandó fagyasztott áru szállításig. Összeszedtem részedre vázlatosan azokat a főbb lépéseket, amiken javaslom, hogy menj egyesével végig. Ha ezt megteszed, akkor gyorsabb, olcsóbb és hatékonyabb lesz a teherautó bérlés és kisebb eséllyel fognak közben negatív élmények érni.

  1. Határozd meg a teherautó bérlés célját
    Elsőként tisztázd magadban, hogy pontosan mit is akarsz. Mi az ellátandó
    feladat, mennyi idő van rá, mik a részletek.
  2. Gondold végig, hogy milyen méretű és felépítményű járműre lenne szükséged a bérlési cél optimális véghezviteléhez.
    Minden szállítási és fuvarozási feladathoz más és más teherautóra van szükség. Ismerkedj meg a bérelhető teherautó típusokkal és gondold végig, hogy a bérlésedhez melyik lenne a legmegfelelőbb. (Nem a márka a legfontosabb tényező) Javasolt szempontok: méretek, fogyasztás, műszaki állapot, jármű külső méretei, szállítható személyek száma, megengedett rakodási súly
  3. Szerezz be több helyről is ajánlatot
    Ne egy céget hívj fel! Én például most már (2014 július) közel 50 telephellyel működöm együtt. Ha engem hívsz, kapásból 20 ajánlat és közel 60 fajta bérelhető kisteherautó típus közül választhatsz. Versenyeztesd meg a bérbeadókat Lacinál 06-1-445-4213
  4. Tudd meg milyen módon kezeli a bérbeadó a nehézségeket
    A legtöbb bérlőnek nem jut eszébe, hogy jöhetnek váratlan események is. Emiatt ezekre fel sem készül. Mi van, ha bedöglik a járgány alattad? Mondjuk külföldön? Vagy ha valaki beléd megy? Esetleg gázos időjárás miatt csúszol a bérléssel? Mikor és milyen módon tarthatja vissza a kauciót a bérbeadó? stb...
  5. Kérd el előre írásban a bérleti szerződést
    Az emberek utálnak olvasni, főleg jogi dolgokat. Ne légy lusta! Vedd a fáradságot és előre alaposan olvasd végig a bérbeadó szerződési feltételeit. Ne menj át semmi felett úgy, hogy nem értelmeznéd annak valódi jelentését. Ha kell, kérj segítséget.
  6. Olvasd át a kisbetűs részeket is
    Ne felületesen olvasd el! Minden kisbetűs részt, mellékletet kérj el, és azokon is menj át alaposan. Biztosítsd, magad számára hogy érted az összes kisteherautó bérlésfeltételt!
  7. Tudd meg, hogy előfordulhat-e a bérbeadó részéről lemondás
    Nincs annál bosszantóbb, mint amikor 1 nappal a bérlés előtt, vagy akár a bélés napján egy kamu szöveggel lemondja a bérlést a bérbeadó. Csak közli veled, hogy bocsi, de elromlott a kisteherautó, így ha továbbra is szükséged van rá, akkor teherautó bérlésre fordulj máshoz. Nem hiszed? Pedig van ilyen. Ez akkor történik, ha egy másik bérlő árban, vagy időtávban rád licitál. Tudj róla, hogy a bérbeadók szemrebbenés nélkül kidobják az 1-2 napos bérlőt egy 2 hetesért, vagy 10 napos bérlőért cserébe.
  8. Tervezd meg jó előre a teherautó bérlés időpontját
    Az egyik legnagyobb hiba, ha utolsó pillanatban akarsz bérelni. A javaslatom az, hogy kb 3-4 héttel előre tervezd meg a bérlésed és foglald le a kiszemelt és leegyeztetett kisteherautót az olcsó teherautó bérlésre.
  9. Foglald le a kiszemelt teherautót
    Ne csak fejben, ne csak szóban, vagy gondolatban foglalj! Menj oda a bérbeadóhoz és adj neki előleget, írjátok alá a szerződést. Így látni fogja, hogy nem viccelsz és komolyan gondolod a dolgot.

Kisteherautó bérlés buktatói, mire figyelj?

Pár részlet, amire érdemes odafigyelned:

- Van-e fix helye a bérbeadónak, vagy valami kísértet bizniszt futtat?

- Az, amit a weboldalon hirdet, fedi a valóságot?

- Milyen a valós műszaki állapota a kiszemelt járgánynak? Ki fogja bírni a kisteherautó bérlés teljes időtartamát?

- Milyen biztosítások, aszisztansz szolgáltatás van az teherautó bérlés mellé?

- Ha menteni kell a lerobbant bér teherautót, akkor az mennyi idő alatt fog megtörténni?

- Esetleges csúszás esetén, a kibérelt teherautó visszavitelekor, a bérbeadó mennyire szőrös szívű?

- Mennyit fogyaszt pontosan a bér teherautó? 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://teherauto-berles.blog.hu/api/trackback/id/tr716253778

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása

Chiptuning Budapest, autóalkatrész, chiptuning, autófólia, téli gumi, akkumulátor

chiptuning chiptuning Budapest diesel chiptuning chiptuning árak chiptuning autófólia akkumulátor, téligumi

téli gumi és akkumulátor

Chiptuning Budapest, autóalkatrész, chiptuning, autófólia, téli gumi, akkumulátor