Chiptuning, autófólia, téli gumi, akkumulátor

Kis teherautó bérlés, kárpittisztítás

2018/03/07. - írta: Englishonlinemarketing

Kis teherautó bérlés, kárpittisztítás

 

Kis teherautó bérléssel kapcsolatosan rengeteg tévhit él az emberek fejében. Nehezítő tényező továbbá az, hogy a megbízható és színvonalas szolgáltatást nyújtó kölcsönzők azon fáradoznak évről évre, hogy a veszteségesen, nem megbízhatóan működő cégek mellett is életben tartsák eme iparág iránti bizalmat.+

kisteherautoberles.jpg

 

Az előttünk állunk időszak célja, hogy minél inkább a minőségi szolgáltatás nyújtás felé mozduljanak el és a szakma jó hírnevét keltsék. Fontos az emberekben tudatosítani, hogy a teherautó bérlés egy bizalmi alapon működő üzleti tevékenység.

A magyar piacon olyan kölcsönzők találhatóak, melyek nem ritkán 10 éves flottával rendelkeznek. Magától értetődő, hogy ezeket az autókat olcsóbban kínálják, mint a nemzetközi franchise rendszerben működő kölcsönző társaik a fiatalabb, egy két évnél nem régebbi autókat. A nyugati bérlési kultúra jelentősen eltér a hazaitól. A nyugati országokban az ügyfelek teljesen tisztában vannak azzal, hogy a szinvonalas, minőségi szolgáltatást, és szüntelen rendelkezésre állást meg kell fizetni. Az itthoni bérlők és kölcsönzők ennek jelentősségét nem ismerik, vagy szerűen üzleti érdek nem fűzi őket, így ebbe az irányba nem is mozdulnak el, így pedig nagyon nehéz egy iparágat fellendíteni.

 

Az ügyfelek hozzáállása szintén szemlélet váltást igényel. A kölcsönző teherautó formájában hitelt nyújt, és garanciát is vállal arra, hogy a legkevesebb kényelmetlenséggel a bajban segítségre siet a bérautójával.

Szintén szemléletbeli váltást igényel az ügyfelek hozzáállása. Sokan azt szeretnék, ha olyan egyszerű volna autót bérelni, mint ahogy pizzát is rendelnek online. Teherautó bérléskor elengedhetetlen, hogy okmányaink meglegyenek és érvényességük is rendben legyen. Továbbá azt sem szabad elfelejteni, hogy több milliós értéknyújtásról van szó. Ennél a pontnál el is érkeztünk az autókölcsönzés egyik alapfeltételéhez a kölcsönös bizalomhoz. A kölcsönzőknek is muszáj lesz elmozdulni az automatizáltság és az online lehetőségek felé. De még a bankban sem tartanak ott, hogy személyes találkozó nélkül hitelt adjanak, így a legtöbb cég weboldalán csak a bérautó igényt lehet leadni. Online foglalást követően minden bérlő egy ügyfélminősítésen megy keresztül, ahol az okmányok mellett a fizetőképességet is ellenőrzik.

 

A tavalyi évben a gépjármű bérbeadási szektorban az összesített árbevétel csökken ugyan 2011-hez képest. Viszont az a pár cég, mely az évek alatt folyamatosan fejlesztett, ezáltal fejlődést mutatott, ezzel lefedte a piacot, továbbra is eredményesen működik. Becslések szerint az idei év hasonló lesz a a tavalyihoz, igaz pontos adatok hiányában majd csak jövőre lehet pontosat mondani. Az eddig látottak szerint a forgalom biztosan eléri a tavalyit, remélhetőleg meg is haladja azt. Ez év pedig a kölcsönzők visszajelzései alapján jobb eredményeket ért el a tavalyihoz képest. A Forma 1-nek köszönhetően az augusztus volt erős, és annak hogy idén Olimpia sem volt, ami miatt az emberek a tv előtt ültek volna. Differenciálódás továbbra is megfigyelhető, illetve az, hogy csak autókölcsönzésből nem tudnak megélni a cégek, így érdemes több lábon állni. A kiegészítő szolgáltatásokra nagy szükség van, mint például a használtautó értékesítésre vagy szervizszolgáltatásra. 3 éves viszonylatot nézve jól látszik, az eredményesség mennyit változott.

 

Kárpittisztítás partner

 

kárpittisztítás

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://teherauto-berles.blog.hu/api/trackback/id/tr7913722648

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása

Chiptuning Budapest, autóalkatrész, chiptuning, autófólia, téli gumi, akkumulátor

chiptuning chiptuning Budapest diesel chiptuning chiptuning árak chiptuning autófólia akkumulátor, téligumi

téli gumi és akkumulátor

Chiptuning Budapest, autóalkatrész, chiptuning, autófólia, téli gumi, akkumulátor